Изберете страница

За нас

Фирма Алцек комерс ЕООД е търговец на едро и дребно на всички видове брашна, продукти и материали за сладкарски цехове, баничарството и хлебопроизводството и е производител на пудра захар. Водеща фирма е в този бранш в Пловдивска област.
Фирмата е основана през 1989 година като КФ АЛЦЕК-още в зародиша на демокрацията. През 1996 година е преобразувана на АЛЦЕК ООД а през 1998 г. -АЛЦЕК КОМЕРС ЕООД. Ние сме със седалище и адрес на управление град Пловдив. Базата е собствена, състояща се от 400кв.м./монолит/. Има и втора база от 250кв.м. . Фирмата разполага със собственни транспортни возила. В базата имаме собствен електрокар. От създаването си фирмата се разширява и обновява за да отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Като производител тя се стреми постоянно да модернизира производството си и да повишава качеството на стоките, а като търговец да бъде коректен, лоялен и да разширява асортимента до възможноста всички необходими продукти за сладкарството, баничарството и хлебопроизводството да са на едно място.
За да бъде конкурентноспобна фирмата се стреми непрекъснато да увеличава пазарния си дял. Забележителното в това начинание е фактът, че успехът се дължи почти изцяло на новаторство . Нашите клиенти са доволни защото при нас 100% е по-лесно и удобно спестява се време и пари.А това е много важен фактор.
Фирма АЛЦЕК КОМЕРС ЕООД прилага система за управление безопасността на храните, чрез прилагане на добри търговски и хигиенни практики и процедури в съответствие с принципите на НАССР система.

Условия за доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПЛОВДИВ ПРИ ПОКУПКА НАД 100ЛВ. С БЕЗ ДДС – НАПРАВЕНИ ЕЛЕКТРОННО-ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН ИЛИ С ИЗПРАТЕН e-mail.
ПРАВИЛОТО НЯМА ДА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ ПО ТЕЛЕФОНА!
БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА НЕ КАСАЕ ТЕКУЩИТЕ ПРОМОЦИИ!
ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ ДОПУСКАТ!

Телефони

0882 026 501 / 032 940 367

Адрес

Гр.Пловдив
Ул. Брезовско шосе 180, склад 361

Имейл

alcek.kom@abv.bg

Работно време

Пон.-Пет.: 8:00 ч. - 17:00ч.
Съб.: 8:00 ч. - 13:00 ч.